lördag 26 januari 2013

Misslyckade semlor

Ikväll bakade jag semlor som i inte ville jäsa ordentligt, men de blev ätbara ändå.
Mitt bästa fyllningsrecept är att mala mandel, blanda med innanmätet från bullarna, lite mjölk och lite socker och röra ihop.
Slår all mandelmassa i hela världen!




6 kommentarer:

Unknown sa...

De ser nu meget gode ud !!!
:)

Anonym sa...

attan det var kanske vinddraget från dörren när jag kom med formen!
men dom ser väldigt smarriga ut!
Kram ML

till-vidas-ara sa...

underbara bilder. och vilken fin gammal apparat. önskar jag kunnat sitta och smaka de där med dig. lite deppiga dagar nu. skönt att januari är slut snart..

kramar om, Lycke

Emmie sa...

De blev goda, trots jäsningsmisslyckande! :)

Emmie sa...

Hihi, nej då var de redan inne i ugnen när vi stod i dörren! :)
Kram

Emmie sa...

Det är farmors gamla kvarn, den är jag glad för! :) farmor dog när jag bara var bebis, så jag minns henne inte alls. Men jag tänker på henne när jag maler mandel eller torkar disk med hennes handdukar:)
Åh, jag önskar du hade fikat med mig, semlor och fika och lugna samtal med fina människor botar nog det mesta...
Kramar